25 November

Hej alla.
Som vanligt börjde vi med frukost, denna gång vid poolkanten.
Damerna i sällskapet var inte nöjda med styrkan på kaffet så det blev en vända upp på rummet och hämta egna bönor.
Dagens chaufför är Stefan.
Innan det bar iväg mot Miami tog vi en sväng i Key West. Vi åkte förbi Hemmingways hus för att sedan åka till den sydligaste punkten på Key West.


Där hände en ganska rolig sak, tjejerna ville ta kort på den skapelsen man skapat för just den sydligaste punkten, och vi killar tänkte att vi går motsols eftersom där står det inget folk. Sagt och gjort så var kortet taget. Efter en tillrättavisning från en äldre japanska upptäckte vi att det var 50 till 100 meter kö till detta, men vi var nöjda ändå. Vi fortsatte sedan vidare mot Miami med några olika stopp för att titta lite på olika stränder på Key West, innan vi kom upp på den riktiga vägen till Miami. Vi rullade på i ca 4 timmar innan vi kom fram till vårt hotell. Tro det eller ej men vi lyckades komma rätt på första försöket.

Vi blev nu lite oroliga när vi pratade med en som tillhörde hotellet hur man hittar en parkering. Han sa att det är bara att ställa sig på gatan. Sagt och gjort. Vi svängde upp framför hotellet och tro det eller ej men det fanns en ledig plats. Men det visade sig att det var så att man fick betala 25$ per 24 timmar för att stå där men då på gammalt filmmaner så fick man bilen framkörd. Man fick lämna bilnyckeln till en man som ansvarar för detta sedan säger man bara till i receptionen när man vill ha tillgång till bilen så kör de fram den. Tyvärr så idag så har en av oss blivit lite sjuk. Sirpa kände sig lite yrslig, så hon blev kvar på hotellrummet. Vi andra gick ut på staden för att ta en drink och lite mat. Efter lite letande så hamnade vi på våran hotellrestaurang. Vi började men en drink, som pga happy hour så fick man 2 till priset av 1.


1 Drinken motsvarar ca 1 liter och eftersom vi var en kort så fick Stefan den stora äran ta 2 st á 1 liter.
Efter att vi ätit vår mat och druckit våra drinkar så gick Stefan upp till Sirpa, Anette och Christer fortsatte ut på staden

Kommentarer
Postat av: Camilla Sjöö

Ahahaha gillade att ni "lurade" japanerna genom att gå motsols och tränga er före i den långa kön 😃

Härliga drinkar måste jag också tillägga...mums!

2011-11-27 @ 15:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0