21 November

Vid 7.25 var alla uppe. Sirpa var på låååångpromenad så Stefan var glad att få sällskap efter att ha vaknat vid 04.00 (egen utsaga). Christer och Anette gick på en semi-lång promenad efter huvudstretan söderut. Människor man möter säger ett tydligt "Good Morning". Härligt. Slående är att husen byggs på pålar för att vara beredda på de höga vågorna som följer efter orkanerna.


Fortfarande finns det klassiska tidningsautomaterna som man minns från gamla Mike Hammer filmer. De påminner en hel del om Barba-familjen.





Molningt väder gjorde så att vi fattade beslutet att åka till ett "Mall" för att komplettera packningen. Valet föll på Miromar Mall med 140 butiker. En 35 km lång resa. Stefan fick äran att framföra ekipaget.


Efter en heldag inklusive ett besök på Subway med inköp av 2 st foot long á 6 USD (+ skatt som aldrig inkluderas i priset) vände vi hemåt vid 16-tiden.


På hemvägen stannade vi till vid Carlos Pointe, vilket ligger på södra spetsen av Fort Myers Beach. En strand som är större än Zlatans självförtroende breder ut sig. Häftigt.




Efter ett snabb-besök på supermarketen tvärs över gatan återvände vi till lägenheten, efter att ha gjort en djup utandning och tagit in kvällens solnedgång. Bellissimo.


En del av resultatet av dagens "Mall"-tid.



Kommentarer
Postat av: Cecilia

Ser ut som att ni har det riktigt bra!!

2011-11-22 @ 20:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0