20 November 1:a dagen

Vi startde med att gå och handla frukost, väl tillbaka fixade vi till lite att äta och pratade ihop oss om vad vi skulle göra idag.
Frukosten intog vi på vår balkong.

Vi sa att vi tar det lungt och börjar men en strandpromenad.
Sagt och gjort vi började gå,efter en lite stund såg vi en liten babyrocka som simmat upp på land. Efter en stund i värmen var det dags att intaga något att dricka och kolla lite på utsikten.

Sedan var det bara att börja gå igen efter stranden och titta,prata och njuta. Rätt som det vara kom det ett par gående med en lite hund i en "cabinväska" som såg ut att vara anpassad för småhundar. Efter ca 4 km var vi framme vid en pir och fick läsa detta på en skylt.

Vi gick ut på piren och där var det en hel del som stod och fiskade.
Vi gick tillbaka till fast mark.
Nu var det dags för lite lunch och prata om vad vi skall göra på eftermiddagen och kvällen.
Vi fick in vår mat och en kanna öl.

Under tiden vi intog våran lunch så började en man att spela musik, Chister var inte helt nöjd men dom ackord han använde vissa gånger. Sedan var det dags att börja promenera dom ca 4 km tillbaka hemåt. Medans vi gick så pratade vi om vad vi skulle hitta på till kvällen. Vi kom fram till att vi tar det lungt. Och det gjorde vi, en del av oss testade fåtöljerna.

Efter att vi sträckt ut oss var det dags att gå och handla. Vi hade tagit beslut om att i kväll skall vi grilla. Till området tillhör nämligen ett lite grillområde med 2 st gasolgrillar. Sagt och gjort vi grabbar sticker iväg och handlar och tjejerna gick ut för att lapa lite sol. Efter handlingen var det dags att snygga till sig lite om det nu går, sedan bar det iväg för att grilla. När vi hade grillat klart kom det ner en man och stod och pratade med oss en stund, han vara Amerikan och hette Bill, faktiskt kom hans släkt från Norge och han älskade amerikansk fotboll. Skickar med några bilder på en av grillmästarna och en liten bild på utsikten.




Sedan var det dags att gå upp och intaga middagen.
Satt och snackade lite om vad vi skulle hitta på och göra imorgon. Vi får se vad det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0